lauantai 4. heinäkuuta 2015

Tarjoilu ja ohjelma muistotilaisuuksiin

Välitämme muistotilaisuuden tarjoilut ammattilaisille.

Yhteistyökumppaniemme ottavat Teihi haluamanne ajankohtana yhteyttä. Voitte keskustella suoraan tilaisuuden toteuttajan kanssa tarjoiluista ja koristeluista.

Muistotilaisuus Tampereen keskustassa

Teemme teille lämminhenkisen muistotilaisuuden, joka sisältää kauniit pöytäkukat ja kattauksen,maistuvan ruoan ja aina ystävällisen palvelun. Villa Sofiassa oma rauha on taattu, koska muistotilaisuudessa Villa Sofia on yksinomaan teidän käytössänne: Yläkerran elegantit salongit sekä alakerran tunnelmallinen holvitupa.




Perhejuhlat ja Juhlapalvelut

Linkosuon Juhlapalvelu on aina valmiina toteuttamaan perheellesi hienot juhlat sopivassa ympäristössä. Elämä on perhejuhlia täynnä – olipa kyseessä syntymäpäivä, äitien- tai isänpäivä, valmistujaiset tai sukukokous, järjestämme perheesi tärkeät merkkipäivät yli 40 vuoden ammattitaidolla.

Olemme laatineet muutamia menuehdotelmia perhejuhliesi pöytään. Myös kaikki muut menumme ovat toki käytettävissäsi tilaisuuttasi varten. Linkosuon Juhlapalvelu tulee avuksesi, tarvitsetpa apua koko juhlan järjestämisessä tai pelkät tuotteet.


Muistotilaisuuden tarjoilut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti